Panevėžio r. Karsakiškio Strazdelio pagrindinė mokykla
Header

„Oranžinė diena“

Karsakiškio Strazdelio pagrindinės mokyklos Tiltagalių skyriaus mažieji ugdytiniai, jų tėveliai ir auklėtojos dalyvauja tarptautiniame švietimo įstaigų bendruomenių ekologinio švietimo projekto ,,Saulėto oranžinio traukinio kelionė ” veiklose. Projekto veikla prasidėjo balandžio mėnesį nuo moliūgų sėklos sėjimo. Šeimos dienos proga vaikai sudygusius moliūgų daigelius dovanojo savo šeimos nariams. Vasarą vaikai kartu su tėveliais, kitais šeimos nariais augino, stebėjo ir fiksavo moliūgo augimo procesą. Ir rugsėjo pabaigoje visi moliūgų augintojai į mokyklą atnešė įvairiausių gražuolių.  Kiemas pasipuošė oranžiniais „Linksmukais“.

Rugsėjo 28 d. įvyko renginys „Oranžinė diena“, kuris buvo skirtas mūsų įstaigos bendruomenės daugiavaikėms šeimoms. Renginyje dalyvavo ikimokyklinio amžiaus vaikai, „mažieji moliūgiukai“, jų tėveliai, seneliai ir giminaičiai. Į šventę pakvietėme mokyklos 1- 4 klasių mokinius. Svečiai pasipuošė emblemomis su oranžinio moliūgo šypsena. Į renginį susitikti su „mažaisiais moliūgiukais“ atskubėjo ir ponas Moliūgas, kuris visus dalyvius pakvietė pasidžiaugti didele moliūgų šeimyna, pasilinksminti. Daugiavaikėms šeimoms buvo įteikti oranžiniai moliūgai-siurprizai. Po to visi vaišinosi šilta moliūgų sriuba, už kurią dėkojame mokyklos virėjai Danutei. Ragavome moliūgo pyragą, kurį mums iškepė Simo mama Lora. Visi kartu sukūrėme daug gražių „Linksmukų“, kurie puošia mūsų mokyklos kiemą.

Gerumas širdyje, šypsena veide ir buvimas kartu dar labiau suartino šeimas, dovanojo gerą nuotaiką visiems esantiems šalia.

 

 

Roma Gurevičienė,

priešmokyklinio ugdymo pedagogė

 

 

.

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.