Panevėžio r. Karsakiškio Strazdelio pagrindinė mokykla
Header

SVEIKATIADOS IŠŠŪKIS

akmuKarsakiškio Strazdelio pagrindinės mokyklos 2, 4 ir 5 klasės mokiniai, vadovaujami auklėtojų priėmė SVEIKATIADOS iššūkį ir dalyvavo Sveikuolių–šaunuolių konkurse.

Pirmajame etape mokiniai nusifilmavo gamindami sveikus patiekalus. 2 ir 4 klasės mokiniai pristatė „Sveikuolių“ salotas, o 5 klasės mokiniai, pasiskirstę į berniukų ir mergaičių komandas plakė Sveikuoliškus kokteilius.

Antrame etape mokiniai priėmė iššūkį nueiti su visa klase po 10 000 žingsnių per dieną kuo įdomesniu ir nesikartojančiu maršrutu. Per visą II etapo laikotarpį privaloma buvo  padaryti bent 5 klasės žygius (jei padaroma daugiau žygių  – gaunama daugiau taškų). Kiekvieno žygio pabaigoje klasė pasidarydavo „asmenukę“. Visas savo nuotraukas etapo pabaigoje klasės  sudėjo į vieną knygą. Baigtą knygą mokiniai išsiuntė SVEIKATIADAI.

Mokiniams labai patiko gaminti sveikuoliškus patiekalus ir keliauti. Mokiniams buvo įteikti SVEIKATIADOS ženkleliai.

„Mano klasė yra vieninga ir drąsi. Mes pasiryžome priimti SVEIKATIADOS iššūkį ir žingsniavome žygius po 10000 žingsnių. Man labai patiko visi žygiai. Linkiu, kad SVEIKATIADA ir toliai kurtų tokius įdomius iššūkius“ (Augustė, 5 klasė).

 

Ženkleliaidirektoriaus pavaduotoja ugdymui Diana Skukauskienė

levuo Kryžius Seniūnija

 

.

Komentuoti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.